>/

ESET beveiliging

Om ervoor te zorgen dat alle systemen blijven werken zonder problemen, werken wij met ESET ESET kan van afstand worden gemonitord. Hiermee kan er altijd op tijd worden ingegrepen.
ESET endpoint security
Bescherm uw netwerk en endpoint zoals computers, smartphones, tablets en servers tegen bedreigingen en diefstal van uw gegevens. Met ESET endpoint security is het mogelijk dat wij van afstand de scan rapporten kunnen inzien en hier snel op reageren.

ESET endpoint security advanced
De advanced versie biedt dezelfde veiligheid als de normale versie maar dan met een antispamfilter en two-way firewall.

ESET Mail security
Antispam Onze bekroonde engine voorkomt dat spam de postvakken van uw gebruikers bereikt. Omvat SPF- en DKIM-validatie, beveiliging tegen backscatter en SMTP-beveiliging.

Antimalware
Onze tweede beveiligingslaag in ESET Mail Security detecteert verdachte of schadelijke bijlagen om te voorkomen dat gebruikers geïnfecteerd raken.

Anti-phishing
Deze beveiliging voorkomt dat gebruikers toegang krijgen tot webpagina's die bekend staan als phishingsites. Hierbij worden de berichttekst en onderwerpregel geparsed om URL's te identificeren. De URL's worden vervolgens vergeleken met de phishingdatabase en -regels om te bepalen of ze in orde zijn of niet.

Regels
Met behulp van het geavanceerde regelsysteem van ESET kunnen beheerders handmatig filtervoorwaarden voor e-mail definiëren en bepalen wat er met uitgefilterde e-mail moet gebeuren.

Webgebaseerde quarantaine
Gebruikers ontvangen automatisch e-mails over eventuele spamberichten die in quarantaine zijn geplaatst. Ze kunnen er vervolgens voor kiezen om in te loggen en hun eigen spam te beheren in plaats van dit door de beheerder te laten doen.